Πανελλήνιος Σύλλογος Εκπ/κων - Στελεχών Σ.Ε.Π. της Δ.Ε.
 
 

[ Απόσπασμα από το πρόσφατο ενημερωτικό που αφορούσε την Γ.Σ. και τις εκλογές για το νέο Δ.Σ ]
 
Λόγω της αύξησης του αριθμού των συναδέλφων που υπηρετούν σε δομές ΣΕΠ, χρειάστηκε να γίνουν κάποιες αλλαγές στο φόρουμ προκειμένου το σύστημα εγγραφών του να γίνει το κύριο εργαλείο γραμματειακής υποστήριξης του Συλλόγου.
 Οι πληροφορίες για τη συνδρομή βρίσκονται στη διεύθυνση http://www.ksp.gr/eggrafi.html.
 
Τα στοιχεία που ζητούνται κατά την εγγραφή δεν κοινοποιούνται ποτέ σε κανέναν, ενώ τα e-mail χρησιμοποιούνται μόνον σε περίπτωση που απαιτείται η επικοινωνία μαζί σας (όπως στην παρούσα περίπτωση).
 
Παρακαλούμε λοιπόν,
 
α) Οι συνάδελφοι που μπορούν να λειτουργήσουν ως τοπικοί συντονιστές και να βοηθήσουν τους συναδέλφους της περιοχής τους, στην ηλεκτρονική εγγραφή τους, να το δηλώσουν με email στο sep@ksp.gr ή στο sep@freemail.gr προκειμένου να συμπεριληφθούν στο σχετικό κατάλογο που έχει αναρτηθεί στο site του Συλλόγου, στο www.ksp.gr.
 
β) Οι συνάδελφοι που έχουν ήδη εγγραφεί στο φόρουμ, να χρησιμοποιήσουν τον ακόλουθο σύνδεσμο  Προσωπικά στοιχεία, προκειμένου να ενημερώσουν τα νέα πεδία, καθώς η τροποποιημένη βάση δεδομένων του φόρουμ θα αντικαταστήσει πλήρως το σημερινό αρχείο.
 
γ) Οι συνάδελφοι που δεν έχουν εγγραφεί ακόμη στο φόρουμ ή και στον Σύλλογο, να επισκεφτούν τη διεύθυνση http://www.ksp.gr/forum/ucp.php?mode=register&agreed=true και να προχωρήσουν στην εγγραφή τους συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα και πιέζοντας το κουμπί ΥΠΟΒΟΛΗ στο τέλος. (Τα πεδία ρυθμίσεων που θα εμφανιστούν, αφορούν μόνον σε ρυθμίσεις που δεν χρειάζεται να σας απασχολήσουν).
 
Για να είναι δυνατή η ολοκλήρωση της εγγραφής, στο τελευταίο πλαίσιο πρέπει να συμπληρωθούν τα λατινικά γράμματα a και e. Αυτό αφορά στην αποφυγή κακόβουλης δράσης τρίτων εις βάρος του φόρουμ.
 
Επειδή για κάθε μέλος απαιτείται διαφορετική ηλεκτρονική διεύθυνση, προτείνουμε σε όσους συναδέλφους δεν έχουν ακόμη προσωπικό email να χρησιμοποιήσουν ένα από αυτά που προσφέρονται δωρεάν, όπως το www.freemail.gr και το www.gmail.com προκειμένου να αποκτήσουν ένα email που θα είναι δωρεάν, χωρίς ημερομηνία λήξης και με αρκετό χώρο ( 5 GB και 3 GB αντίστοιχα). Συμπληρωματικά να αναφέρουμε ό,τι το πρώτο είναι ιδιαίτερα απλό στη χρήση, ενώ το δεύτερο προσφέρει πληθώρα ρυθμίσεων και εργαλείων. Σε κάθε περίπτωση, προτιμήστε ένα email χωρίς ημερομηνία λήξης (πχ, στο in.gr και στο yahoo.gr/com, εάν δεν συνδεθείτε για ένα 6μηνο χάνετε το email).
 
Από το Δ.Σ. του Συλλόγου
 
 

 
Για να ενημερωθείτε εκ των προτέρων για τα στοιχεία που πρέπει να συμπληρώσετε δείτε στη συνέχεια ένα υπόδειγμα της φόρμας:

http://www.ksp.gr/forum
Πληροφορίες εγγραφής
Συμπληρώστε οπωσδήποτε όσα έχουν αστερίσκο και πιέστε το ΥΠΟΒΟΛΗ στο κάτω μέρος της σελίδας
Τα πεδία με τον αστερίσκο * είναι αναγκαία εκτός αν υπάρχει διαφορετική διευκρίνηση
Username (όνομα χρήστη): *
Password (κωδικός)
(το ελάχιστο: 6 γράμματα):
*

Επιβεβαίωση κωδικού (password): *
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ - ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:
 
Όνομα: *
Επώνυμο: *
ΠΕ: *
Ο Αριθμός που αντιστοιχεί στην ιδιότητά σας βάσει των παρακάτω συντομεύσεων:
1 - Υπ. ΣΕΠ
2 - Ειδ. Πληρ/σης
3 - ΓΡΑΣΕΠ
4 - ΓΡΑΣΥ
5 - Επίτιμο μέλος
6 - Αλλο
: *
Δομή: *
Δ/νση Δ.Ε.: *
ΤΑΧ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
 
Ταχ. Δ/νση Επικοινωνίας: *
2η σειρά Ταχ. Δ/νσης (αν χρειάζεται):
Πόλη/Χωριό: *
Ταχ. Κώδικας: *
ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:
 
Τηλέφωνο: *
Προσωπικό Email: *
Email Εργασίας:
Ο Αριθμός που αντιστοιχεί στην σχετική με τον ΣΕΠ επιμόρφωσή σας βάσει των παρακάτω συντομεύσεων:
1 - Διδακτορικό
2 - Μεταπτυχιακό
3 - 1000 ώρες
4 - 900 ώρες
5 - 520 ώρες
6 - ΣΥΠ ΑΣΠΑΙΤΕ/ΣΕΛΕΤΕ
8 - Ολιγοήμερα Σεμινάρια 
9 - Καμία προς το παρόν
:
Για την αποφυγή κακόβουλων εγγραφών.
Παρακαλούμε απαντήστε στην ακόλουθη ερώτηση: *
Γράψτε συνεχόμενα τα δύο φωνή εντα της λέξης ΓΡΑΣΕΠ με μικρά λατινικά γράμματα

 
  


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group