Αγαπητοί συνάδελφοι,  
 
Η εγγραφή στο Σύλλογο και στο αντίστοιχο forum (http://www.ksp.gr/forum) είναι ενιαία και γίνεται πλέον ηλεκτρονικά. Για την άμεση μετάβασή σας στη σελίδα εγγραφής μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.ksp.gr/forum/ucp.php?mode=register&agreed=true.
Εάν χρειάζεστε πρόσθετη βοήθεια, για την εγγραφή, μπορείτε να βρείτε περισσότερες διευκρινήσεις στο κάτω μέρος της παρούσας σελίδας.
 
 
Η συνδρομή έχει ορισθεί σε 15 Ευρώ ετησίως.
 
Για την διευκόλυνση όλων των μελών έχει ανοιχθεί λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα. Ο λογαριασμός του Συλλόγου είναι:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
304 / 957501 / 40
 
Όποιο μέλος του συλλόγου καταθέτει χρήματα στο λογαριασμό, να τα καταθέτει ονομαστικά και να μην ξεχνάει να στέλνει την απόδειξη με email στο pasessep@gmail.com .
 
   
 
* Τακτικά μέλη του "Πανελληνίου Συλλόγου Εκπαιδευτικών - Στελεχών ΣΕΠ της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης". Συλλόγου μπορούν να είναι τα ενεργά Στελέχη των ΚΕΣΥΠ και ΓΡΑΣΕΠ. Οι συνάδελφοι που δεν υπηρετούν σε ΚΕΣΥΠ & ΓΡΑΣΕΠ εγγράφονται ως Επίτιμα μέλη (δεν πληρώνουν συνδρομή και δεν έχουν δικαίωμα ψήφου).
 

 
 
Βοηθητικά στοιχεία για την εγγραφή:

Τα στοιχεία που ζητούνται κατά την εγγραφή δεν κοινοποιούνται ποτέ σε κανέναν, ενώ τα e-mail χρησιμοποιούνται μόνον σε περίπτωση που απαιτείται η επικοινωνία μαζί σας.
Για την εγγραφή συμπληρώστε τη σχετική φόρμα (στη σχετική σελίδα) και πιέστε το κουμπί ΥΠΟΒΟΛΗ στο τέλος. (Τα πεδία ρυθμίσεων που θα εμφανιστούν, αφορούν μόνον σε ρυθμίσεις που δεν χρειάζεται να σας απασχολήσουν).
 
Για να είναι δυνατή η ολοκλήρωση της εγγραφής, στο τελευταίο πλαίσιο πρέπει να συμπληρωθούν τα λατινικά γράμματα a και e. Αυτό αφορά στην αποφυγή κακόβουλης δράσης τρίτων εις βάρος του φόρουμ.
 
Επειδή για κάθε μέλος απαιτείται διαφορετική ηλεκτρονική διεύθυνση, προτείνουμε σε όσους συναδέλφους δεν έχουν ακόμη προσωπικό email να χρησιμοποιήσουν ένα από αυτά που προσφέρονται δωρεάν, όπως το www.freemail.gr και το www.gmail.com προκειμένου να αποκτήσουν ένα email που θα είναι δωρεάν, χωρίς ημερομηνία λήξης και με αρκετό χώρο ( 5 GB και 3 GB αντίστοιχα). Συμπληρωματικά να αναφέρουμε ό,τι το πρώτο είναι ιδιαίτερα απλό στη χρήση, ενώ το δεύτερο προσφέρει πληθώρα ρυθμίσεων και εργαλείων. Σε κάθε περίπτωση, προτιμήστε ένα email χωρίς ημερομηνία λήξης (πχ, στο in.gr και στο yahoo.gr/com, εάν δεν συνδεθείτε για ένα 6μηνο χάνετε το email).
   H πρόσκληση για εγγραφή στον Πανελλήνιο Σύλλογο Εκπ/κων - Στελεχών Σ.Ε.Π. της Δ.Ε. και το Καταστατικό

Το 2o ενημερωτικό που στάλθηκε με fax σχεδόν σε όλα τα ΚΕΣΥΠ (όπου απαντούσε συσκευή fax) στις 6-4-2003.